Tšehhoslovakkia armeekorpus Itaalia kuninglikus armees 1918. aastal - Paoletti, Ciro; Vannacci, Loredana (Eesti Sõjaajaloo Aastaraamat / Estonian Yearbook of Military History, 2018)
Ülevaade konverentsiettekande põhjal.