Saatesõna [Foreword] - Hiio, Toomas (Eesti Sõjaajaloo Aastaraamat / Estonian Yearbook of Military History, 2012)
Saatesõna Eesti sõjaajaloo aastaraamatu II numbrile.Foreword to the second volume of Estonian Yearbook of Military History.